Skandalozā SMS REKLAMA izsūtījusi preses relīzi, ka to nomāc tās sliktā reputācija!! Mednis un pārējie, kas rakstīja iesniegumu DVI, nosaukti par "aktīviem jauniešiem"
Publicēts 16. jūlijā, 2009.
PRESES RELIZES VIRSRAKSTS - “SMSREKLAMA” ir norūpējusies par savu reputāciju. PRESES RELIZES IEVADS - “Lai gan Latvijas blogeru saceltās ažiotāžas dēļ interese par “SMSREKLAMA” pakalpojumiem ir būtiski pieaugusi, līdzīgi kā pieaudzis mūsu interneta mājas lapas apmeklētāju skaits, mēs nožēlojam, ka mūsu firmas publiskā priekšā stādīšanās ir notikusi šādi,” informē SIA „SMSREKLAMA” vadītāja Jana Geca.

DROŠI LASĀM TĀLĀK ŠO HUMORA GABALU:

Atgādinām, ka pirmdien, 13.jūlijā daži aktīvi jaunieši devās uz Datu valsts inspekciju, lai tur televīzijas reportieru klātbūtnē sūdzētos par iepriekšējā nedēļā saņemto SMS sūtījumu “Velies iepirkties ar atlaidem uz zinat par aktualam akcijam - Paliec ar mums www.smsreklama.lv”, kuru it kā nosūtījis kāds “Janis”. Jauniešus uztrauca privātās dzīves neaizskaramība, kā arī viņu telefona numuru publiskošana.

“Mēs izprotam visu cilvēku nepatiku pret šādu iejaukšanos viņu privātā dzīvē tāpēc atvainojamies visiem, kuriem šī telefona īsziņa sagādāja neērtības,” nožēlu pauž Jana Geca.

Vienlaicīgi Jana Geca uzsver, ka lai gan “SMSREKLAMA” kā jauns uzņēmums arī pats plāno specializēties SMS reklāmas jomā, šajā gadījumā sūtītājs bija nevis paši, bet gan tika lūgta palīdzība citai firmai, kura solījās ziņojumu nosūtīt ievērojamam skaitam, turklāt oficiāli reģistrēto lietotāju. “Mēs jūtamies piekrāpti, un diez vai kā mierinājums tam var būt tas, ka par šo reklāmas pakalpojumu šai firmai esam attiekušies samaksāt,” precizē Jana Geca.

Šis gadījums firmai “SMSREKLAMA” ļāva justies ne tikai kā potenciālam reklāmas pakalpojumu sniedzējam, bet arī kā klientam un pasūtītājam. “Tā ir ļoti vērtīga pieredze, un es noteikti nevēlētos, lai kāds mūsu firmas dēļ justos tik neērti, kā mums nācās justies aizvadītajās dienās,” rezumē Jana Geca, uzsverot, ka darīs visu, lai turpmāk šādas situācijas netiku pieļautas.

“Mums šis incidents ir īpaši nepatīkams, jo notikušais ir pretrunā ar to, ko mēs iepriekš bija uzsvēruši gan saviem klientiem, gan arī sadarbības partneriem. Savu klientu sūtījumos mēs izmantojam tikai tādus telefona numurus, kuru īpašnieki ir nepārprotami norādījuši, ka vēlas, lai tiktu informēti par atpūtas iespējām, jaunām izpārdošanām un akcijām,” uzsver Jana Geca.

Minētais sūtījums firmai “SMSREKLAMA” bija aktuāls kā reizi tāpēc, lai pēc iespējas ātrāk iegūtu reklāmas klientiem pievilcīgu datu bāzi. “Kā redzams “SMSREKLAMA” mājas lapā, tās apmeklētāji tiek aicināti aizpildīt veidlapu, kur nepārprotami lūgts norādīt, kādas SMS ziņas vēlas saņemt,” informē Jana Geca, precizējot, ka kā iespējamie varianti minēti Izpārdošanas / atlaides; Restorāni, bāri, kafejnīcas; Romantiskie piedāvājumi; Izklaide.

“SMSREKLAMA” plāno specializēties SMS reklāmas sūtījumu jomā, klientiem piedāvājot gan automatizētu sūtīšanas sistēmu, gan arī ieguldot pūliņus legālu un kvalitatīvu datu bāzu veidošanā. Uzskatām, ka SMS reklāmām ir ļoti liela perspektīva, jo tā ir iespēja personiski uzrunāt vēlamo mērķauditoriju par samērīgu cenu,” stāsta Jana Geca.

“Vēlos uzsvērt, ka “SMSREKLAMA” ir vienmēr bijusi un būs pret SPAM sūtījumiem. Nekad neesam lietojuši savu klientu datu bāzes, lai gan mums kā šo datu glabātājiem ir brīva pieeja tiem,” uzsver Jana Geca, piebilstot, ka šai biznesa nozarē uzticībai ir ļoti liela nozīme, tāpēc jo vairāk uztrauc “SMSREKLAMA” reputācijas nezaudēšana.


Plašāka informācija:

Jana Geca
SIA „SMSREKLAMA”

Tel.: +371 67135135
www.smsreklama.lv
jana@smsreklama.lv


Komentāri (15)
Joriks: Domaju pec sadas preses relizes vispar ar to SMS REKLAMU ir cauri. Kurs normals cilveks viniem ir gatavs noticet? Es ne.
16/07/2009 17:21
emuars: normāla rīcība no smsreklama.lv puses. Papildus publicitāte jau nenāk par sliktu. Vienīgi jācer, ka par šādu publicitāti viņiem tomēr nāksies samaksāt 10 000Ls par katru iesniegto sūdzību par SMS spamu. Cik zinu - iesniedza 5 "aktīvie jaunieši" - 50 000Ls varētu būt normāla summiņa par šādu BUZZ reklāmu!
16/07/2009 21:11
Miķelis: Ls 50.000????? Domā viņi tajā SMS REKLAMA tādu naudu jebkad ir rokās turējuši?
16/07/2009 22:12
janis: sīks spameru birojs tas smsreklama
16/07/2009 23:59
Janka: Ceru, ka viņi saņems taisnīgu sodu pa mācību sev un citiem.
17/07/2009 09:48
Džerijs Šterns: Žēl, ka tas met ēnu uz visu sms mārketingu kā tādu, kas šī brīža apstākļos patiesībā būtu vismaz MVU sektorā ļoti noderīgs. Taču smsreklama.lv veids, kā to realizēt (es nespriežu pēc tās vienas sms, ko arī saņēmu, bet kopumā), neraisa uzticību - atšķirībā, piemēram, no jau nepilnu gadu eksistējošā smsbuzz.lv, kura sistēma ir labi nostrādāta un pamatoti, pa posmiem izskaidrota (tur arī pats esmu reģistrējies un atļāvis sūtīt man reklāmas, nekādu problēmu, nekāda spama).
17/07/2009 12:03
Džerijs Šterns: P.S. autoram - kur tu mācījies rakstiem virsrakstus sacerēt ? :D
17/07/2009 12:05
Citats: Virsrakstus tris gadus macijos saceret Maskava - Starptautiskaja Virsrakstu Izpetes un Analizes instituta
17/07/2009 12:29
Katrina: Es domāju, ka dažu jauniešu paņirgāšanās par to, ka uzņēmums mēģina šajos apstākļos dzīvot, ir vienkārši idiotisms. Laimīgā kārtā neviens vairāk, izņemot šos dažus cilvēkus tam nepievērš uzmanību.
17/07/2009 14:54
lasītājs: Pamanīju šo sms reklāmas murgu, bet ziniet... daudz briesmīgāk ir, kad konkrētam cilvēkam uz deklarēto adresi nosūta automāšinu pirkšanas piedāvājumu, zinot, ka tieši viņam vienīgajam ģimenē nav neviena kredīta un līzinga, bet ir pastāvīgi ienākumi. Man šķiet, ka puiši jūs nenormāli pārspīlējat ar savu it kā "visai sabiedrībai derīgo" soli un jums šajā situācijā ir kādi 10 sekotāji un lielākajai daļai tas viss ir vienkārši vienalga.
17/07/2009 14:56
Aivars: Jautājums tiem, kas uzskata, ka tas nav nekas īpašs. Kā Jūs justos, ja Jums un Jūsu ģimenei katru dienu "ārzemju kompānija" sūtītu īsziņas uz mobilajiem tālruņiem bez Jūsu piekrišanas?
19/07/2009 09:57
citats: Pēc komentētāju IP adresēm spriežot it viens, kas no vienas IP adreses zem dažādiem vārdiem publicējis jau divus komentārus, kuros aizstāv smsreklama.lv un uzbrauc tiem, kas cīnās pret šo spamu. Varētu būt paša smsreklama.lv IP adrese.
19/07/2009 21:23
dusk: sms mārketings ir kārtējā huiņa ko pārdod mārketinga guru. Man riebjas, pat operatorā paziņojumi vai to maiņa pārbraucot robežu. tāds spams. Jo pirmajā gadījumā - tāpat čakarē tevi, lai ko piedāvātu. Savukart otrajā - nevienam tas neinteresē, pietiek ar šūnas info. SMS mārketings mirs pat nesākoties.
20/07/2009 00:02
nav uzrādīts: Es,pierigistrejos smsreklama.lv pec paris stundām saņemu zvanu kad kautkur es piedāvājot darbu,bet es nekur citur nesmu registrējis savu numuru.
01/12/2009 10:52
adForte: Iesaku labāk izmantot http://www.adForte.com, canas ir 2x zemākas
22/12/2009 17:58
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: