Kaspars Dimiters: Kardināls saka, kas uz sirds, jo viņam sāp nešķīstībā un apsēstībā bojā ejošā tauta
Publicēts 22. janvārī, 2011.
Kā atbilde uz šodien portālā Mango.lv publicēto rakstu ar kārtējiem apmelojumiem, kas adresēti Romas katoļu baznīcas kardinālam V.E. Pujatam, dziesminieks Kaspars Dimiters paudis sekojošo:

Amerikas Savienoto Valstu departamentā pieņemts lēmums, ka pasēs vairs nerakstīs "tēvs", "māte", bet "vecāks 1", "vecāks 2". Jo sodomīti, transgenderi tā vēlas.  

Lūk, Fox News ziņas teksts: “Vārdi māte un tēvs no ASV pasēm tiks izņemti un aizvietoti ar attiecībā pret dzimumu neitrālāku terminoloģiju”, informēja Valsts Departaments. “Vecajā formā tie bija vārdi māte un tēvs “, paskaidroja Valsts Sekretāra Pasu dienesta deputātu palīdze Brenda Spraugue, “bet nu tie būs vecāks viens un vecāks divi“. 

Valsts Departamenta mājas lapā atzīmēts: “Šie uzlabojumi veikti, lai nodrošinātu attiecībā pret dzimumu neitrālākus apzīmējumus to bērnu vecākiem, kam ir dažādi ģimenes veidi”. “Mēs uzskatām, ka sakarā ar pārmaiņām medicīnas zinātnē un reproduktīvajās tehnoloģijās, mums nākas rēķināties ar situācijām, kuras mēs nevarējām paredzēt pirms 10, 15 gadiem”, viņa sacīja. 

Geju tiesību grupas šo lēmumu sveica ar aplausiem. “Mūsu valdībai jāatzīst, ka ģimeņu struktūra mainās”, sacīja Ģimeņu vienlīdzības padomes priekšsēdētāja (Family Equality Council) Dženifera Kraislere. “Labākais, ko mēs varam darīt, ir atbalstīt cilvēkus, kas audzina bērnus mīlošās, stabilās ģimenēs”. Viņas organizācija daudzus gadus lobēja šo iniciatīvu. 

Pilns teksts te: http://ej.uz/1nto

Tas, ka sirmajam kardinālam nesanāk izteikties, kā, piem., sociālantropologam R. Ķīlim, nekas. Viņš saka, kas uz sirds, jo viņam sāp nešķīstībā un apsēstībā bojā ejošā tauta. Sevišķi jūs, jaunie, kas Mango.lv dalāties ar mēsliem, kas jūsu galvās un dvēselēs.

Mango.lv publikācija: http://ej.uz/cpxf


Komentāri (2)
andis: tiešām šokējoši, ka Dimiteram jorpojām nav nekā labāka ko darīt!
23/01/2011 00:18
Andris: Es tam nespēju noticēt. Paldies par rakstu. Lasīju ar muti vaļā.
16/07/2016 13:31
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: