Apšaubāmu žestu demonstrētāja Saeimas deputāte Janīna Kursīte (PS) lasīs deputātiem lekciju par necenzēto leksiku (FOTO)
Publicēts 14. decembrī, 2009.
Interesanta šķiet Pilsoniskās Savienības (PS) deputātes Janīnas Kursītes-Pakules iniciatīva. Lai arī pazīstama deputātu vidū ar savu tiešo valodu un dažādiem žestiem, tomēr uzņēmusies sabiedriskā kārtā lasīt deputātiem lekciju par necenzēto leksiku. Varbūt lekcija domāta tieši kā necenzētās leksikas popularizējošs moments?

Lūk, ko šodien ziņo Saeimas preses dienests:

Saeimā otrdien, 15.decembrī, notiks Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas organizētā lekcija „Necenzētā leksika: teorija un prakse”.

Lekcijā interesentiem būs iespēja uzzināt, kas ir necenzētā leksika, kāds ir tās maģiskais un ētiskais aspekts un kā arī izprast, kā krievu necenzētā leksika papildinājusi latviešu necenzēto leksiku.

Saeimas deputātiem un darbiniekiem lekciju lasīs Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas deputāte, profesore Janīna Kursīte-Pakule (PS).

Pasākums notiks otrdien, 15.decembrī, plkst.14.00 Saeimas Sarkanajā zālē, Jēkaba ielā 11. 

Un, lūk, pati Saeimas deputāte Janīna Kursīte-Pakule ar interesanti interpretējamu žestu, kuru demonstrē frakcijas jaunatnācējam Dzintaram Ābiķim:

Bet varbūt žests tikai attiecas uz Dz. Ābiķa k-gu, saistībā ar tā iekļaušanos Pilsoniskās Savienības rindās? 

 

 


Komentāri (2)
OMFG: LOL :D
14/12/2009 23:16
kode: šāds žests (kas tikpat labi varētu būt arī vnk galvas pakasīšana) tik pat labi var nozīmēt: Padomā par to, vai kko tamlīdzīgu... tik pat jau bez kādām problēmām skolā varētu sabildēt kā skolotāji visam un visiem pēc kārtas rāda vidējo pirkstu (ģeogrāfijā - kartei, mūzikā - notīm, un mājturībā - adījuma rakstam uz tāfeles utml.)!
28/12/2009 18:33
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: